Suomen johtava kongressitoimisto vuodesta 1996

© Kari Ylitalo

Confedent International on tapahtumiin, kongresseihin ja kokouksiin sekä näiden hallinnoimiseen erikoistunut vuonna 1996 perustettu asiantuntijaorganisaatio.  Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki kokousten, kongressien ja suurten tapahtumien järjestämiseen liittyvät palvelut niin live kuin virtuaali- ja hybriditapahtumiin.  

Confedent Internationalin liiketoimintaa kuvaavat parhaiten termit Professional Congress Organizer (PCO) ja Event Management Company (EMC). Olemme järjestäneet yli 500 kongressia ja seminaaria Suomessa ja ulkomailla ja olemme mm. Helsingin yliopiston virallinen yhteistyökumppani.   

Vuonna 2020, koronaviruksen matkailu- ja tapahtuma-alalle aiheuttamien haasteiden edessä, olemme Confedent Internationalilla ottaneet valtavan digiloikan. Kehitämme virtuaali- ja hybridipalveluitamme jatkuvasti ja uskomme sen olevankin yksi päätuotteistamme tulevina vuosina. Virtuaalitapahtuma mahdollistaa tiedonjaon ja verkostoitumisen turvallisesti, viranomaisten asettamista matkustus- ja kokoontumisrajoituksista huolimatta. Koko henkilökuntamme käy läpi ”COVID Safe” -koulutuksen ja yritykselle on laadittu tarkat turvallisuus- ja toimintaohjeet viruksen leviäimisen ehkäisemiseksi. 

Confedent Internationalin tärkeimpiä työvälineitä on uudenaikainen tietotekniikka. Sen olennaisena osana on laadukas kongressinhallintajärjestelmämme EventsAIR®, joka mahdollistaa ilmoittautumisten, majoitusten, maksuliikenteen ja tieteellisten abstraktien käsittelyn turvallisesti SSL-salatussa verkossa. 

© Jussi Hellstén

Vastuullisuus & kestävä kehitys

Me olemme sitoutuneet kestävän matkailun yrityskohtaiseen kehittämiseen ja edistämiseen nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme on lähtenyt mukaan Visit Finlandin ”Sustainable Travel Finland” -ohjelmaan. Ohjelman suoritettua Confedent International saa toiminnalleen STF-merkin. Tämän ohella haemme myös ulkopuolista kestävää kehitystä tukevaa sertifikaattia.

Lue lisää Sustainable Travel Finland -ohjelmasta Business Finlandin nettisivuilla.

Kotikaupunkimme Helsinki

0
järjestettyä kansainvälistä järjestökongressia vuonna 2019

(Finland Convention Bureau)

0
osallistujaa kansainvälisissä järjestökongresseissa vuonna 2019

(Finland Convention Bureau)

0
Pohjoismaiden suosituin kongressikaupunki

(Union of International Associations 2018)

0
kertaa peräkkäin Suomi on maailman onnellisin maa

(YK:n Onnellisuusraportti 2021)